Krémeseregény

Alapsztory    Utolsó előtti    Legutolsó folytatás

Kezdetét veszi egy új folytatásos irodalmi műfaj, az internetes intellektó-iteratív sci-fi-dokumentum kalandregény, egyszóval: a Krémregény.

Az Alapsztory adott, a szereplőkkel, a start helyszínével, főbb szituációkkal, történettel. Az olvasó elolvasván kedvet érez ahhoz, hogy folytassa a sztorit. Megragadja a hangulata, klaviatúrát ragad, és már írja is a folytatást, féloldalnyi terjedelemben, 12 pontos Times betűkkel.

A Központ kiválasztja a legjobbat, és a folytatást beilleszti az addigi sztori végére. A legjobbakat értékes ajándékokkal, dollár milliókkal kecsegtetjük, mert az nem kerül nekünk semmibe. De tény, hogy nagyon gratulálunk nekik, sőt!!!! Honoráriumot is kérhetnek tőlünk, mi nagyon szívesen adunk, ha majd a reklámbevételekből futja.

Ugyanis lehet reklámozni, de csak diszkréten, hogy alig vegyék észre. 20 részenként új lapot indítunk, az utolsó sztorival. És nyolcszor húsz, az 160 rész, amelyből egy kis könyvecskét nyomtatunk, eladjuk, és jól meggazdagszunk rajta, hogy nekünk is jusson kalács a whiskybe. Ha nagyon nagyot kaszálnánk, akkor rendezünk egy bulit, író-író találkozót, amelyre kedvezményes jegyet már most lehet igényelni, mindazoknak, akik írtak, vagy írni akarnak.

Az interaktív Krémregény mesés távlatokat nyit a szunnyadó, prusnyuló agytekervények feltuningolásában. A fotóillusztráció megengedett, max. 20 kilóbályos kép erejéig. A zenei aláfestés jó ötletnek tűnik, de majd később. A folytatás legyen szellemes, humoros, spiritiszta, reális, racionális, romantikus, hősszerelmes, lányregényes, naturális, kultúrmissziós, egyszóval: meglehetős.

Egy lényeges szabályt kell csak betartani: a folytatás végére döntési szituációba kerüljön a hős (fő vagy főtlen). Igen – nem, jobbra – balra, dilemmával zárul egy rész, amelyet folytatnia kell a következő írónak, úgy, hogy ő dönti el, mit határoz az előző rész dilemmás szereplője. Talán érthető.

Folytassátok, egyre jobban! Hajrá!


c

> olsó előtti rész


 

> Legfrissebb folytatás

Legutolsó frissítés: 2006. 05. 25.

TT