Lélekkutató Intézet

IDEOLÓGIÁNK

A Lélekkutató Intézet 1991 nyarán alakult meg. Tevékenységének lényege, célja az emberi létezés és az univerzum, a „látható és a láthatatlan” világ megfigyelése, értékelése és fejlesztése. Módszereit, eszközrendszerét ennek megfelelően választja meg. A Lélekkutató Intézet összetétele, kísérletei titkosak, de az eredményeket többek közt az X-party, az Yrisz Klub, a PszichoMenedzser Stúdió és más szervezetei révén publikálja, megvalósítja. 


A Lélekkutató Intézet irányelvei:

Az embert már a megfogantatásakor embernek, élőnek, érzőnek, értelmesnek  tekintjük, következésképpen a Lélekkutató Intézet szerint a magzat az élet teljes jogalanya.

 

A két nem, a nő és a férfi egyenrangú egymással.

Mindenkinek van legalább egy ún. „kozmikus duálpárja”, aki a harmonikus, ideális társa. Férfinak nő, nőnek férfi a duálja.

Az emberek előző élete létezik, és az előző életek kapcsolatai, tettei, tudásai, tapasztalatai hatással vannak egymásra, a jelen életere. A meghaltak valójában tovább élnek, szellemük, egyéniségük halhatatlan. Újra-, vagy újjászületnek, vagy más létsíkon, másvilágban, túlvilágon léteznek. A földi életen kívül vannak más intelligensebb és kevésbé intelligens életterek is.

 

Az okkult síkon elkövetett tettek háromszorosan visszahatnak az elkövetőre, legyen az jó, vagy gonosz szándékú.

Az emberiség nem elszigetelten él, hanem kapcsolatban van a szellemekkel, az evolúció magasabb fokán élő angyalokkal is.

Az élet végtelen, megismerhetetlen, csodálatos.

Az emberi élet céljai: az öröm, a duál, és közösségben élni élni.

További véleményeink

Legutolsó frissítés: 2006. 06. 21. 12.00