Talentum Teszt Centrum

Mindenki átlagon felülire képes valamilyen területen a művészet, a tudomány, a sport világában. Nagy kérdés: pontosan miben tehetséges.

A gyerekkorban, ha jól választunk, szerencsénk van, és foglalkozhatunk azzal, amihez értünk és kedvünk is van hozzá, akkor sikeres életnek nézhetünk elébe.

Sokan vannak, akik felnőtt fejjel sajnálják, hogy miért nem zenéltek, táncoltak, verset írtak, sportoltak, más tudományra orientálódtak. Megint mások a pályaválasztásnál tanácstalanok: mihez kezdjenek, mert nem tudják mik a lehetőségek, nekik melyik jönne be, mihez értenek igazán.

A hagyományos pályaválasztási tesztek sokat segítenek, az irodák szakemberei hozzájárulnak a jó döntés meghozatalához. A Talentum Teszt Centrum is segíteni szándékozik, kortól függetlenül mindenkinek azzal, hogy speciálisan kifejlesztett módszerekkel tesztelje és fedje fel a jelentkezők talentumát. Az alkalmazott módszerek sok száz, ezer eset tapasztalatai alapján folyamatosan javulnak és bővülnek. A hagyományos készség-próbák (zene, rajz, tánc, tudományos gondolkodás, művészi kézügyesség) mellett igen alkalmasnak találtuk még a grafológiát, amelynek speciális irányvonalat nyitott a tehetségkutatás. A parapszichológiai módszerek a tudatalattiba, esetleg a tudattalanba elnyomott, elfojtott zsenialitásokat ismerik fel.

 Kiképző tréning szakembereknek

A Palament Nemzetbiztonsági Bizottsága részére készített dia - 3.

Talentum tábor-2008.

 

Következő oldal
Legutolsó frissítés: 2006. 05. 25.