x   yxt  

Az Yrisz Klub

1991 őszén alakult meg az Yrisz Klub, melynek gyökerei az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubjához, majd a magyar-szovjet relációhz, különösen a vállalkozókhoz, a természetgyógyászathoz és a sporthoz  kötődnek.

 Közösségi életet szervezünk a természetgyógyászat, a misztika, az okkultizmus, a művészet, a tudomány, a kultúra, a vállalkozás, a sport és a szórakozás végtelen palettáján, fiataloknak, felnőtteknek, nőknek, férfiaknak egyaránt.

 Az Yrisz Klub elve, hogy kellemesen, hasznosan és jól éljünk. Mindenki találja meg a számára legérdekesebb, leghasznosabb tevékenységet, amelyre szüksége van a társadalomnak, a közösségnek is. Kiemelten fontosnak tartjuk a jó családot, az igazi párkapcsolatot, az aktív és a konstruktív, vidám társasági életet.


Vállaljuk és tiszteljük az ősi, pozitív hagyományokat, és mi is létrehozunk újakat, melyek miránk jellemzőek, és a maradandó értékek közé emelkednek..

Az Yrisz Klubban havi rendszerességgel klubdélutánokat szervezünk. Ezeken érdekes és hasznos előadások vannak, jó alkalom a kapcsolatok kialakítására, fejlesztésére.

 

A klubtagok az érdeklődési, illetve a tevékenységi köre alapján “Páholyokba” kerül.nek, A klubtagság előnyei az igazi jó baráti kapcsolatok, üzletpartnererk, hasznos információk és az élmények tárháza.

xy

Következő oldal

Frissítések: 2006. 08. 29.  2009,06.18.