A 2006. augusztus 20-i tömegmanipuláció

horoszkóp

A Kormányzati Tanácsadó Jósdát 2006-ban a II. Emese bálon, a Magyarok Házában azzal a céllal hoztuk létre, hogy a kormányzat részére parapszichológiai és irracionális implicit módszerek felhasználásával a nem-konvergens és nem explicit problémák, feladatok megoldáshoz információkat dolgozzon ki.

A 2006-ben elkövetett tömegmanipulációk és a politikai aspektusok az eredeti tervünk bővítését tette szükségessé.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda teljes kifejlesztését 2012. márciusára tervezzük.

A módszereink használhatósága, érvényessége ekkorra válik értékelhetővé.

Továbbra is X-oarty1 szisztémában dolgozunk. Meghívásos alapon, vagy saját kezdeményezésre lehet társulni munkánkhoz.

Szilvásy Péter témagazda

Budapest, 2011. 04. 28.

  Véleményünk szerint:

  A kommunizmus egy ideális társadalom eszméje, eddig még sehol sem valósult meg, de érdemes törekedni rá!

A Kormányzati Tanácsadó Jósda
Jóslatok, elemzések, tanácsok, vélemények 2011-ben

1. Ország jót láss! - 2011.

  Januári jó időszak: 27-29. - A nagy feladatok, problémák megoldásához van jó fényszög. A kreativitásra, a különlegességre (tudomány, művészet) jobban fókuszálhatunk, a gazdaság, a munka mellett kell a szórakozás is. Tartalmas kapcsolatok kialakítása most különösen kedvező. Nagy sikerek várhatók a külpolitikában és a kommunikációban, a médiában 28-án dél és 17 óra között.

  Február – 17-18-19. Különösen jó gazdasági téren, minden, ami kapcsolódik a kommunikációval és az egészséggel, annak jó konstellációja van.

  Március 21. Tavaszi Napforduló – Ésszel és akarattal a megújulás, a jövő és a testedzés irányába mutatnak a jelek.
  Április 3-4-5. Az időszak különösen alkalmas kollektívák, közösségek, társas vállalkozások alakításához. Gazdasági téren inkább az értékesítésnek van jó konstellációja. Nemzetközi kapcsolatainkban a keleti tömbnél várható erősödés.
  Április 16-18. A magyar élelmiszeriparnak újabb erősödése tapasztalható.
  Április 29-május 1. Kifejezetten jó konstelláció a nemzetközi kapcsolatrendszerünknek.

  Európa mi vagyunk:
  a programsorozat, a kommunikáció, a szervezés kezdeti nehézségeinek leküzdése után február 23-tól lényegesen feljavul a helyzet: mind Magyarország elfogadása, mind a soros elnökségi feladatokat ellátó vezetők sokkal eredményesebbé válik. Március 15-én a csillagok is nekünk „drukkolnak”: kifejezetten jó a nagyszabású programokat, találkozókat ekkorra exponálni.
  Az EU-s kapcsolataink nagyrészt attól is függenek, hogy mennyire lesz EU-konform az elfogadásra kerülő Alaptörvény. Tanácsoljuk az illetékeseknek, hogy a magasabb intelligenciájú Európai Uniót erősítsük, nyilván a magyarságunk értékeivel.
  Az forint-euró árfolyam július 7-e körül a 250-es szintre jósolható, ami után a magyar-EU gazdasági kapcsolataink még jobban megélénkülnek.

  2. Véleményeink, elemzéseink:

  Sok pozitívumot tartalmaz már az Alkotmány tervezet. Hosszú küzdelem után végre sikerült elérnünk, hogy az emberi életet a fogantatásától kezdve tekintsük emberinek, élőnek. Következésképpen az orvosilag indokolatlan abortuszokat be kell tiltani – végre!
  Sajnálatos m
  ódon azonban a fideszes lázár jános eléggé vehemensen megvédte az abortusz intézményét az MTV1 Az Este c. műsorában, április 18-án, kissé letorkolva KDNP-s szövetségesét, Harragh Pétert is. Ez az attitűd sokat fog rontani a Fidesz presztízsén, kb. egy hónap múlva ez érzékelhető is lesz.

  SZABADSÁG ÉS FELELŐSSÉG

  I. Cikk

  (1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam első rendű kötelezettsége.

  (2) Magyarország elismeri az ember egyéni és a közösségek együttesen gyakorolható alapvető jogait.

  (3) Az alapvető jogokra és kötelezettségekre vonatkozó szabályokat törvény állapítja meg. Alapvető jog más alapvető jog érvényesülése vagy valamely alkotmányos érték védelme érdekében, a feltétlenül szükséges mértékben, az elérni kívánt céllal arányosan, az alapvető jog lényeges tartalmának tiszteletben tartásával korlátozható.

  (4) A törvény alapján létrehozott jogalanyok számára is biztosítottak azok az alapvető jogok, valamint őket is terhelik azok a kötelezettségek, amelyek természetüknél fogva nem csupán a természetes személyekre vonatkoznak.

  (5) A törvény alapvető állampolgári jog gyakorlását magyar állampolgársággal nem rendelkező személynek is

  biztosíthatja.

  II. Cikk

  Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.

  Pozitív csillagászati konstellációja van a magyar – lengyel EU elnökségi váltásnak, tehát Magyarország megítélése nagymértékben megjavul.

  Figyelmeztetés kritikus időszakra: a Fidesz-KDNP koalíció krízisét június 12-13-14-re lehet prognosztizálni. A gazdaság nem volt eléggé produktív, az abortuszok folytatódtak, a nemzetközi kapcsolatok kevésbé voltak konstruktívak, barátiak, emiatt a köztudat is bestresszelt, és sokkal érzékenyebbé vált kisebb megterhelésekre is. Az aktuális Nap, a Merkúr és a Leszálló Holdcsomópont együttállása a kommunikáció terén (pl. média, szóvivő stb.) nagyon erős negatív hatást sugall. A krízis elkerülhető lenne, ha az illetékesek időben tanácsot kérnének a KTJ-től.

  A korábbi publikációinkat (2011. április 28-ig) itt tekintheted meg