Lélekkutató Intézet

Kormányzati Tanácsadó Jósda

TesTudaT Konferencia

X-party szisztéma 


Határ a csillagos ég!

Talentum Teszt Centrum

"Az ifjúság legfontosabb feladata: tanulni, tanulni, tanulni!" - Lenin, 1920.

    TELJES TESTUDATTAL AZ ÖRÖK FIATALSÁG FELÉ!

A tehetség tesztelése a kézírás elemzése alapjánGyors, hatékony, meggyőző!

Talentum Teszt Centrumokat szervezünk a fesztiválokon.
Először 2014. 09. 5-7-én a  SzeptEmber Feszten. Olyan geafológusokat hívunk, akik már minimum ezer írást elemeztek, van annyi élettapasztalatuk, hogy érdemi tanácsokat tudjanak adni.  Egy elemzés kb. 40 perc, díja 3000 Ft. A fesztivál ingyenes, százezer fő várható, nagyrésze család. A gyerekeknek különösen fontos, hogy időben felfedezzük, miben  tehetségesek a tudományok, a művészetek és a sportok világábanm. Igény esetén tartok felkészítő tréninget (díjna 10 ezer Ft) augusztus 29-én.
Megbeszélés a részletekről aug. 28-án 18 h.
Ez a projekt hatalmas lehetőség (és nyereséget eredményező) a grafológus szakma számára!
Infók: Szilvásy Péter * 0670-2260641. Email: y@x-party.hu


Az Ezo-szigeten is megjelnünk, a Budapesti Nemzetközi Vásáron, az A" pavilonban!

2012. október 3-7.

Különösen ajánljuk a 10-20 éveseknek, de kortól függetlenül bárkit érinthet, érdekelhet, hogy miben tehetséges a tudományok, a művészetek és a sporetok terén.

A tesztelés időigénye kb. 30. 

Díja: 2000 Ft

Infotel: +3630-4935804 * Szilvásy Péter témagazda, okl. grafológus, vegyészmérnök

********************************************************************************************************

2012. március 12-én, 17 órai kezdettel bemutatásra kerülnek a legújabb fejlesztéseink a témában.
A Talentum Teszt Centrum tíz éves lesz 2012-ben, ebbőé az alkalomból, kis ünnepséget is szervezünk a megjelent érdeklődőknek, szülőknek, tanítóknak-tanulóknak és a kollégáknak.

Helyszín: VAM Design Center - Budapest, VI. Király u. 26.

A talentum teszteléséhez szükség van egy oldalnyi kézírásra, megfelelő témájú rajzokra, és az eredményt rögtön megbeszéljük.

Fontosnak tartjuk az azonalli felismerést és sikerélményt, annak érdekében, hogy valóban foglalkozzon a páciens intenzíven azzal, amihez talentuma van.

A talentum tesztelés kb. 30-45 percet vesz igénybe. 

A talentum tesztelés díja a részletességtől függően 1.000 - 10.000 Ft.

A Talentum Teszt Cenrum munkacsoportjába
keresünk megfelelően képzett szakembereket a
2012 októberében nyitó budapesti központunkba.

A kezdetektől napjainkig:

Mindenki átlagon felülire képes valamilyen területen a művészet, vagy a tudomány,vagy a sport világában. Nagy kérdés: pontosan miben tehetséges.

A gyerekkorban, ha jól választunk, szerencsénk van, és foglalkozhatunk azzal, amihez értünk és kedvünk is van hozzá, akkor sikeres életnek nézhetünk elébe.

Sokan vannak, akik felnőtt fejjel sajnálják, hogy miért nem zenéltek, táncoltak, verset írtak, sportoltak, más tudományra orientálódtak. Megint mások a pályaválasztásnál tanácstalanok: mihez kezdjenek, mert nem tudják mik a lehetőségek, nekik melyik jönne be, mihez értenek igazán.

A hagyományos pályaválasztási tesztek sokat segítenek, az irodák szakemberei hozzájárulnak a jó döntés meghozatalához.

A 2002-től kifejlesztett Talentum Teszt Centrum is segíteni szándékozik, kortól függetlenül mindenkinek, azzal, hogy speciálisan kifejlesztett módszerekkel tesztelje és fedje fel a jelentkezők talentumát. Az alkalmazott módszerek sok ezer eset tapasztalatai alapján folyamatosan javulnak és bővülnek. A hagyományos készség-próbák (zene, rajz, tánc, tudományos gondolkodás, művészi kézügyesség) mellett igen alkalmasnak találtuk a grafológiát, amelynek speciális irányvonalat nyitott a tehetségkutatás. A parapszichológiai módszerek a tudatalattiba, esetleg a tudattalanba elnyomott, elfojtott zsenialitásokat ismerik fel.

Kiképző tréning szakembereknek

A Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága részére készített dia - 3.

Talentum tábor-2008.

Csoportunk olyan diplomás szakértőkből áll, akik tanulták és gyakorolták is a tehetség felismerését, sőt kiképzését is. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet egy megfelelően installált standdal részt vennünk pl. rendezvényeken, művelődési központokban is.

Az igényünk egy megfelelő standhely, 14-18 nm-nyi terület. A tesztelés ideje általában 30-60 percet vesz igénybe. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a jelentkező megbizonyosodjon, saját tapasztalatával meggyőződjön az általunk felfedezni vélt talentumáról, ezért megfelelő demonstrációs eszközöket (hangszerek, képző és iparművészeti kellék, sportszerek, tudományos demonstrációk stb.) is applikálnunk kell a Talentum Teszt Centrumban.

Tapasztalatunk szerint az emberek nagyon sok képességükkel nincsenek is tisztában, mert nem jutnak olyan helyzetbe, amelyben fel lehet ezeket ismerni. A Talentum Teszt Centrum ezen is segíteni próbál.

Meggyőződésünk és ars poeticánk, hogy a társadalom egésze is jól jár, ha a tagjai sikeresek, például az által, hogy a bennük lévő isteni talentumot felismerve megélik azt a társadalom javára.

A Talentum Teszt Centrum országos premierjének tekinthető a 2007-ben, Nyíregyházán történt nagyszabású prezentáció, amelyet az Egymásért, Egy-másért Alapítvány gesztorált.17:19:11 - 2010. 12. 16.* 2012-08-09 * 2014-08-19