Archívum

Szeptember 16. péntek, 17 óra
VAM Design Center
A Szépség Világnapjának Before partija + Összevont sajtótájékoztató
Klubünnepség: az Yrisz Klub 20 éve alakult, 1991-ben a
Szovjet Kultúra és Tudomány Házában
Miss Írisz elődöntő 1.

Szeptember 12. hétfő, 17 óra
Lurdy Konferencia Központban
A X. Miss Írisz választás castingja

Augusztus 20. - ünnepelünk

Június 28. 17 óra
VAM Design Center - Bp. VI. Király u. 26.
Összevont sajtótájékoztató és teadélután
Sztárvendég a Klubban * Miss Írisz casting

A klubrendezvényeinkre minden klubtag meghívottnak számít, belépés ingyenes!
A klubrendezvényeinkről ki van tiltva
a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova, az aljas patkány Vélin Marin és a
szcientológia egyház néhány képviselője is!


Évnyitó: 2011.január 28. - B SEVEN - Nagymező u. 46. 
Február 28. * Március 21. * Április 4., 28. Május 10.

  Klubdélutánok tartalmai

  Auditált rendezvény
  Új fajta minőségbiztosítási szisztémát fejlesztettünk ki a rendezvényszervezés világában.
  A kiképzett szakértőink a rendezvényszervezőket kikérdezik annak érdekében, hogy a jó minőséghez szükséges feltétlek meglegyenek, illetve a korábbi kudarcok blokkoló hatásából kijöjjenek (tanuljanak, megoldásra jussanak), sőt a pozitív jövőképük erősödjön. A megfelelő eredményt jelző emblémánkat elhelyezhetik a prospektusokon, plakátjainkon, ezzel jelezve a közönségnek, partnereknek, hogy jól szervezett programra számíthatnak. A rendezvény auditálás különösen értékes szolgáltatás akkor, ha komplex rendezvényről van szó, vagy minőségi fejlesztést szeretnének véghezvinni. A rendezvény auditálás ára kb. 5 ezer Ft/óra, időigénye: 30-180 perc.

  Európa mi vagyunk!
  Fantasztikus lehetőség hazánknak, hogy az Európai Unió soros elnökségét adjuk. A tudomány, a művészet, a kultúra, a szórakozás, a szépségversenyek széles spektrumát tudjuk adni és befogadni. Ebben az éveben tervezhetünk bátor expanzióra, irány Bécs, Pozsony, Berlin! De hogyan, kikkel, mikor, miért? Ezeket a kérdéseket vetjük fel és beszéljük meg, a meghívott vendégeinkkel együtt. Hogy áll a program, kikkel lehet együttműködni? Sajtok, azs EU Rendezvény Iroda , vállalkozók, rendezvényszervezők, művészek és szépségek a kerekasztal körül.

  Humorfesztivál
  Bagi Ivánt mindenki jól ismeri és kedveli. Huszonévesen lett méltán a humor legendás alakja. Nagy programokra készül, és egy új kihívás (mindannyiunknak!) egy provizórikus Humorfesztivál megszervezése ebben az évben. Lehet országos, sőt EU-s is, rajtunk áll.

  Yrisz Klub éves terv
  Szilvásy Péter klubvezető bemutatja, melyek a legfontosabb ez évi programok: TesTudaT Konferencia, Írisz bál, Emese bál, Országos Edzettségi Tesztnap, Palatinus-projekt, Emese bál, a Szépség Világnapja. Tele vagyunk lehetőséggel, és tetterővel. A klubtagok összetartanak, egymásra építenek.

  100 éves a Palatinus
  Rozman Péter igazgató bemutatja, mennyi lehetőség rejlik a budapestiek egyik kedvenc strandján. 11 hektár rekreáció, élmény, rendezvény egész nyáron. Start: május 1. Lesz különleges Gyereknap is, szépségversenyek, egészségfalu, csak természetes konditerem és még 10 különlegesség.

  Világlátó
  Limitált széria, sokak által szerkesztett, csak faliújság formában jelenik meg rendezvényeken. Harmadik évfolyam, EU-s expanzió.

  Magyar – Orosz Üzleti Fórum
  Ujhelyi Sándor a Vállalkozók Klubja Egyesület elnöke jól ismeri az orosz üzleti világot, és ennek kapcsán kezdeményezte, hogy ötödjére is szervezzük meg a magyar és az orosz (korábban szovjet) vállalkozók, üzletemberek, cégek fórumát, találkozóját. Február 24-25. Hotel Hélia, 80 orosz partner és száz magyar. Kiváló alkalom az üzleti kapcsolatok bővítésére, hazaiakkal és külföldiekkel egyaránt.

  Ország jót láss!
  A Kormányzati Tanácsadó Jósda jóslása az országnak, hogy jobbat, egyre jobbat lássunk és éljünk meg.

  Rövid ismertető az Yrisz Klubról:

  1991 őszén alakult meg az Yrisz Klub, melynek gyökerei az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubjához, majd a magyar-szovjet relációhoz, különösen a vállalkozókhoz, a természetgyógyászathoz és a sporthoz kötődnek.

  Közösségi életet szervezünk a természetgyógyászat, a misztika, az okkultizmus, a művészet, a tudomány, a kultúra, a vállalkozás, a sport és a szórakozás végtelen palettáján, fiataloknak, felnőtteknek, nőknek, férfiaknak egyaránt.

  Az Yrisz Klub elve, hogy kellemesen, hasznosan és jól éljünk. Mindenki találja meg a számára legérdekesebb, leghasznosabb tevékenységet, amelyre szüksége van a társadalomnak, a közösségnek is.

  Kiemelten fontosnak tartjuk a jó családot, az igazi párkapcsolatot, az aktív és a konstruktív, vidám társasági életet. Vállaljuk és tiszteljük az ősi, pozitív hagyományokat, és mi is létrehozunk újakat, melyek miránk jellemzőek, és a maradandó értékek közé emelkednek..

  Az Yrisz Klubban havi rendszerességgel klubdélutánokat szervezünk. Ezeken érdekes és hasznos előadások vannak, jó alkalom a kapcsolatok kialakítására, fejlesztésére.

  A klubtagok az érdeklődési, illetve a tevékenységi köre alapján “Páholyokba” kerülnek, A klubtagság előnyei az igazi jó baráti kapcsolatok, üzletpartnerek, hasznos információk és az élmények tárháza.