mell-x-1


Mellnövelő X-tréning

A női lélek, szellem és test önmagában is csodálatos, sokmindenre képes! Az ember genetikai adottságai hatalmasak, de a pszichének vannak alárendelve. Ha a kislányok a felnőtt nővé érése során elhatározzák, hogy szépek, nőiesek akarnak lenni, akkor képesek erre, annak ellenére, hogy a felmenői egészen mások. Haa kislány leblokkol, elmegy a kedve, nem akar fejlődni, nő lenni, akkor ezt is meg tudja valósítani. Ám később meggondolja magát, éss szép Vénusszá válna legszívesebben. Igen ám! de a tizenéves kor szándékai nagyon erősen hatnak, blokkolják és visszahúzzák. A nőiessége zavart szenved. A kibogozás a férfiak, a környezet fontos szerepe. Segítsünk egymásnak!

Akár 25 éves korban is, sőt, meggyőződésünk, hogy 30 éves nőknek is lehet újra szép, kívánatos melle! Módszerünk alapjait a 2001-es Íriszdiagnosztikai és Masszázskonferenciánk után kezdtük el szisztematikusan kifejleszteni.  A Mellnövelő X-tréningnek három fő része van:

Fontosnak tartjuk a bizalmat, ezért minden lépést előre megbeszélünk. A lánynak tudnia kell, miért nem nőtt rendesen a melle, a blokkokat hogyan lehet oldani, és a vitalizálásnak mi a módja. Ebben az esetben van igazán eredmény, amely stabil, és saját maga által is biztosítható. Jelentős szakmunkát, hozzáértést az 1. rész igényel. Hipnózist nem alkalmazunk. Csak azoknak a pszichológusoknak, természetgyógyászoknak ajánljuk a pszichés rész vezetését, akiknek vannak "past life" ismeretei. A pszichés blokkok jelentős része ugyanis születés előttről származhatnak.
A Mellnövelő X-tréning hatására

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Csapatunk specialistái képzett orvosok, természetgyógyászok, akik több szempontból látják, értelmezik és képesek kezelni akár a legnehezebb eseteket is, és egymás is erősítve végzik tevékenységüket (komplex diagnosztika, pszichés blokkok oldása, energetizálás, testépítés. Az eredmény normál esetben 95 %! 

 

 

2009. 05. 31.