Európai Sajtószövetség - alapítva 2005-ben, a Szépség Világnapján Európai Fiatalok Szövetsége - European Youth Association
Mi a teendő, ha valaki abortusz után  született újra?
Mit tegyen az, aki rájött, hogy az abortusza nagyon súlyos hiba volt?
Az 1956-os ellenforadalom óta kb. 7 millió abortusz történt Magyaroroszágon!

2010. júniustól 2012. októberig 110 ezer magzatgyilkosságot követtek el hazánkban.

Annak ellenére, hogy az új Alaptörvény védi a magzatot, 2012. januártól októberig kb. 30 ezer abortálás volt. Szégyen!

Az abortuszok
betiltásának
fontossága

1. Az abortuszt azért követhetik el, mert abból indul ki a skolasztikus orvostudomány és a politikai vezetés, hogy a magzat a 3 hónapos koráig nem élő-érző-értelmes emberi lény. Ha az lenne, akkor de jure gyilkosságnak számítana az abortusz. 2. "Az abortuszok betiltása nagyobb hatással lenne az emberiség fejlődésére, mint a rabszolgafelszabadítás!"- ez egy elismert magyar alkotmányjogász szakvéleménye a témával kapcsolatban. Igaza van!
3. Az abortusz poklát túlél a magzat szelleme is, és gyakran újraszületik - de a szörnyű emlékek megmaradnak a tudatalattijában, terhelik, kínozzák a rossz emlékek. 4. Az ember-ember kapcsolat alapja a bizalom, amelynek megroppanása az abortuszokra vezethető vissza.
5. A magzat bízik a szülőkben, de az abortusz megroppantja a bizalmát, választania kell: vagy bizalom azok iránt, akik megölik, vagy pedig oppozíció, szembenállás. 6. A magzat előző életében valamelyik szülőhöz állt közel. Egzakt kísérletekkel lehet bizonyítani az újraszületés jelenségét, és azt is, hogy a családon belüli visszaszületés - érthetően -gyakori.
7. Az abortuszt úgy hajtják végre, hogy meg sem vizsgálják, meg sem kérdezik a magzatot, hogy ki ő, miért , kikért akar leszületni. Nyilván nem kérdezik, meg mert akkor értelmes emberi lénynek kellene kezelni, és akkor nem lehetne napi 100-at abortálni. 8. A magzat már az anyaméhben eltervezi életét, párkapcsolatát, céljait.
Az abortusz molekulánként rombolja le ezeket.
.9. Az abortusz kínjai után a magzat szelleme már sokkal nehezebben gondol arra, mi minden jót szeretett volna. 10. Ahol nincs abortusz, ott az emberek is sokkal pozitívabbak..
11. Hazánkban az 1956-os ellenforradalom óta kb. 7 millió abortuszt követtek el, tíz emberből heten közvetlenül is érintettek a problémában. 12. A tömeges méretű abortusz a nemzet öngyilkossága - ezt nem finanszírozhatják külföldről.
Az abortusz nem minősíthető gyógyító tevékenységnek, ezért az azt elkövető orvos esküszegő.
13. Ahogyan Magyarországon gondolkodnak, törvényt alkotnak, az kihat a Föld többi nemzetére is! 14. Ha Magyarországon betiltjuk az abortuszokat, annak pozitív hatását a többi nemzet is megéli!
15. A fekete média jelensége is az abortusztól ered!
Minden ember volt magzati állapotban. A hatással rendelkező információk közül a legrosszab: "abortusz!" - a magzat szempontjából. A fekete média (pl. Hírtv, néhány szennylap) a híreinek többségében a szennyről, a gonoszságról, a rosszról ad hírt, melyek az abortuszra rezonálnak, és így tartják fenn a tisztességes emberekben a stresszeltséget (az N13 aljassága)
16. A vallásoknak és a tudományoknak is szégyene, hogy a politika megteheti, hogy az abortusz a társadalomban megengedhető legyen. Mindegy, hogy baloldali, vagy jobboldali a politikus, az élet elve magasabb szint a politikánál.
Az MSZP-nek és más abortuszzal egyetértő pártnak is leredukálódik a népszerűsége, a társadalmi elfogadottsága, az emberek bizalma, ha kiállínak az abortuszok mellett.
17. Az abortusz nem csak a nő és a férfi magánügye, mert különösen érintett benne a magzat is és a párja is Sőt az orvos is, meg a testvérek.
Egy jelentéktelen létszámú, de annál agresszívebb és ostobább kisebbség diktátumának lehet tekinteni az abortuszt.
18. Egyetlen abortusz kárkihatása kb. 25 millió forint - ennyibe kerül a nemzetnek a testi és a szellemi károk helyreállítása (4-5 ember érintett közvetlenül) Az elmúlt két évben ez 27 ezer milliárd forintos kárkihatás - nem finanszírozható tovább!
19. A fidesz-kabinet 1999-ben a szülők "szociális válsághelyzetére" való hivatkozással is lehet abortálni, megteremtve a hazugságok alapjait. 20. A válsághelyzetre való hivatkozással elkövetett magzatgyilkosságok implikálták a világválságot.
Ezt nem lehet másokra fogni, Orbán Viktor és cinkos tanácsadói legnagyobb bűnei közé tartozik ez.
21. Az abortuszból következnek az alábbi nagyon negatívumok: önkény, bizalmatlanság, félelem, agresszivitás, kiszolgáltatottság, megbízhatatlanság, pekúnia-orientáció, önzés, alárendeltség, pesszimizmus. 22. Az abortusszal szerzett hatalom a hatalom pusztításával ér véget!
2015.

2012. 04. 01. * 2012-09-30