Péczely Ignác Íriszközpont

Péczely ignác Íriszközpont

A híres és nagyon szeretett tudós professzor Anatolij Mihajlocics KOTLJARSZKIJ védnökségével alakítottunk egy természetgyógyászati központot. Akkor még szinte ismeretlen diagnosztikai módszerrel, az íriszdiagnosztikával vizsgáltuk a hozzánk fordulókat. Örömünkre kiderült, hogy az íriszdiagnosztikát egy magyar tudós, Péczely Ignác fejlesztette ki, már a XIX. században.

„Õ … egy meglepõ fölfedezést tőn, egy új eszmét mondott ki, melyre nézve ha észleletei és tapasztalatai állanak és számtani bizonyossággal bírnak, akkor az összes orvostudomány nagy változásnak néz elébe; igen sok rejtély és két ezer éve talált mysteriumok kulcsa leend a szaktudósok és a gyakorló orvosok körében.” (Madách Imre)

A magyar-szovjet kooprodukcióban, kezdetben a Szovjet Kultóra és Tudomány Házában, a Semmelweis utcában (ma Magyarok Háza) mûködõ természetgyógyászati labor felvette Péczely Ignác nevét, 1991 nyarán.
Tevékenységünk: íriszdiagnpsztika, grafológia, lágy-lézeres szemgyógyítás (rövid és távollátás, szürkehályog), allergiakezelés, szisztémás problémák megoldása volt. Késõbbiek során a pszichés faktor megfelelõ kezelésére is kidolgoztunk módszereket, mint pl. a vezetéses meditáció, az öntisztító meditáció. A professzor módszere zseniális, a lumineszcens medicina feltalálásának minõsülnek. Rövid gyakorlás után hazai orvos, Dr. Szilvásy István lett az íriszdiagnosztika magyar úttörõje, szakoktatója.  

Manapság sok helyen képesek jól diagnosztizálni szembõl. A nagy világelsõ, Péczely Ignác (1826-1922) megalapozó munkája méltóképpen eredményes lett. Még várat magára, ugyan, az akadémikos orvostudomány elismerése, de ami késik, nem múlik. Több nemzetközi hírû tudós publikációiban, szakkönyveiben elsõ helyen citálja Péczely Ignác "Szemdiagnosztika" - 1881-ben megjelent alapmûvét. A Péczely Ignác Íriszközpontban 1991 és 1994 között több mint 2000 embert gyógyítottunk meg. 2001-ben az íriszdiagnosztika XX. századi megújítójára, Kotljarszkíj professzor emlékének tisztelegve megszerveztük az
1. Íriszdiagnosztikai és masszákonferenciát. 2006-ban a Tudatos Testépítés Konferencián tisztelegtünk  Péczely Ignácnak, a születésének 180. évfordulóján.

"A szem a lélek és a test tükre!" - mondtuk, és a diagnosztikai, terápiás eljárásunkat továbbfejlsztettük. Aa betegeket nem ledgradálóan betegnek tekintettük, hanem partnereknek, akiknek ost mi tudunk segíteni, és ezt a gondolatmenetet folytatva, 2007-ben tréningszerûen gyógyítunk, illetve fejlesztünk. A speciális X-tréning kifejlesztésével a célunk az alapokhoz visszanyúlik: 1991 óta hirdetjük, hogy minden állapotnál van jobb állapot, az emberi élet célja a duális orgazmus (életekrõl életre) és a társadalom harmóniája.


Szilvásy Péter, igazgató

2006. október 23. * 2019-12-02

Prológus:
A Péczely Ignéc Íriszközpont folytatja tevékenységét. A professzorunk elhunyta után kidolgoztunk egy kombinált módszert, melynek eredményessége: egy-két hét alatt 2-3 dioptriszám csökkenést lehet elérni. A lézer mellett más kiegészítőket is alkalmazunk.  Nagyon jónak bizonyult az Aloe Vera Aktívátor, a fejbőr masszázsa speciális krémekkel és az X-tréning tematikája. Folytatjuk a munkát annak ellenére is, hogy mint kiderült a profot valójában meggyilkolták, 1997 jóniusában. Az egyik alkalmazottunk KGB beépített ügynöke volt, akinek többek között a prof módszereit kellett volna hatástalanítani, ugyanis a lézer nagyon jó ellenszere volt a legerősebb pszichotronikai fegyvereknek is.  Továbbá a prof rájött arra, hogy az N13 magzatgyilkos is lett, aki erre meghipnotizálta a profot a sztálininkarnáció mostani nevével. Ezek után az az aljas patkány belépett a prof álmába, és megölte őt. A tünet: tüdőgyulladás. A gonoszság visszaszáll az elkövetőkre még!
A prof mindezeket a túlvilágról közölte velünk. Tehát él, és jól van! A módszere is él.